Sziasztok! 🙂 A Hasselback borgonya egy nagyon egyszerűen elkészíthető étel, viszont annál látványosabb és ízletesebb. 🙂
Hozzávalók:
- 4 nagyobb burgonya
- 16 kis szelet vegán sajt (akkora, hogy bele tudd tölteni a burgonya irdalt részébe)
- 1 fej lilahagyma vagy fehér hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- Só, bors és zöldfűszer ízlés szerint (én kakukkfüvet használtam)
Elkészítés:
A burgonyákat alaposan megmosom, majd héjával együtt megfőzöm. Hagyom kihűlni, majd a tetejét beirdalom. A hagymákat felszeletelem, majd a burgonyák beirdalt részébe beletöltöm azokat és a vegán sajtot. A tetejét sózom, borsozom és rászórom a zöldfűszert. Előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütöm.
Jó étvágyat! ❤
További vegán tartalmakért látogassatok el Instagram vagy Facebook oldalamra. 🙂