Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger
  • Kezdőlap
  • Rólam
  • Galéria
  • Blog
  • Vlog
  • Receptek
  • Kapcsolat
  •  
  •  
  •  

Hasselback burgonya – Ahogy én készítem

Hasselback burgonya – Ahogy én készítem

Hasselback burgonya – Ahogy én készítem

  Receptek

Sziasztok! 🙂 A Hasselback borgonya egy nagyon egyszerűen elkészíthető étel, viszont annál látványosabb és ízletesebb. 🙂

 

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb burgonya
  • 16 kis szelet vegán sajt (akkora, hogy bele tudd tölteni a burgonya irdalt részébe)
  • 1 fej lilahagyma vagy fehér hagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • Só, bors és zöldfűszer ízlés szerint (én kakukkfüvet használtam)

 

Elkészítés:

A burgonyákat alaposan megmosom, majd héjával együtt megfőzöm. Hagyom kihűlni, majd a tetejét beirdalom. A hagymákat felszeletelem, majd a burgonyák beirdalt részébe beletöltöm azokat és a vegán sajtot. A tetejét sózom, borsozom és rászórom a zöldfűszert. Előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütöm.

Jó étvágyat! ❤

További vegán tartalmakért látogassatok el Instagram vagy Facebook oldalamra. 🙂

0Cukkini krémlevesKrémes zöld spárgás rizottó – Varázslatos nyári ebéd 🙏

Keresés

Legfrissebb tartalmak

  • Vegán tejfölös gombapörkölt
  • Petrezselymes spagetti sült csiperkével
  • Természet(ellen)es szépség
  • Pizza Bianca ai Funghi – Fehér Pizza Gombával
  • Spenótos-tejszínes gnocchi újhagymával
  • A család szentsége – ahogy én látom
  • Ebédötlet hétvégére – Töltött óriás portobello
  • Távol a természettől
  • Karácsonyi keksz (gluténmentes & vegán)
  • Arab ízvilágú sült padlizsán
  • 108 Életmód Magazin Karácsonyi Lapszám – Vegán Karácsony és Receptek
  • Gyömbéres-citromos édesburgonya curry mungóbabbal
Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger
Etter Andrea © 2020 | Minden jog fenntartva