Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger
  • Kezdőlap
  • Rólam
  • Galéria
  • Blog
  • Vlog
  • Receptek
  • Kapcsolat
  •  
  •  
  •  

Krémes zöld spárgás rizottó – Varázslatos nyári ebéd 🙏

Krémes zöld spárgás rizottó – Varázslatos nyári ebéd 🙏

Krémes zöld spárgás rizottó – Varázslatos nyári ebéd 🙏

  Receptek

Hozzávalók:

  • 250 g rizs (Ha lehet, rizottó rizs, de mással is működik, a képen látható ételnél én sem azt használtam. 🙂)
  • 1 csomag zöld spárga
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 l zöldséges alaplé
  • Só, bors
  • 1/2 doboz kókusztejszín
  • 3 ek. sörélesztőpehely + a tálaláshoz

Elkészítés:

A hagymát és a fokhagymát megdinsztelem, majd ráteszem a rizst. Sózom, borsozom, majd 2 decinként hozzáadom az alaplevet. Mindig megvárom, amíg elfő a leve. Amikor már majdnem teljesen puha a rizs, hozzáadom a feldarabolt spárgát és a maradék alaplevet. Amikor a spárga és a rizs is megpuhult, illetve nagyrészt elfőtt a leve (a rizottó állaghoz egy kicsi kell, hogy maradjon), takarékra veszem, és hozzáadom a tejszínt, illetve a sörélesztő pelyhet. Hagyom egyet forrni, majd tálalom. 🙂

Jó étvágyat! ❤

További vegán tartalmakért látogassatok el Instagram vagy Facebook oldalamra. 🙂

0Hasselback burgonya – Ahogy én készítemEpres-rebarbarás gluténmentes piskóta

Keresés

Legfrissebb tartalmak

  • Természet(ellen)es szépség
  • Pizza Bianca ai Funghi – Fehér Pizza Gombával
  • Spenótos-tejszínes gnocchi újhagymával
  • A család szentsége – ahogy én látom
  • Ebédötlet hétvégére – Töltött óriás portobello
  • Távol a természettől
  • Karácsonyi keksz (gluténmentes & vegán)
  • Arab ízvilágú sült padlizsán
  • 108 Életmód Magazin Karácsonyi Lapszám – Vegán Karácsony és Receptek
  • Gyömbéres-citromos édesburgonya curry mungóbabbal
  • Novemberi Napsütötte Toszkána
  • Integráció – megélések és tapasztalatok
Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger
Etter Andrea © 2020 | Minden jog fenntartva