Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger
  • Kezdőlap
  • Rólam
  • Galéria
  • Blog
  • Vlog
  • Receptek
  • Kapcsolat
  •  
  •  
  •  

Szivárványszínű Zöldség Gratin

Szivárványszínű Zöldség Gratin

Szivárványszínű Zöldség Gratin

  Receptek

Ez a színes gratin önmagában is megállja a helyét, de köretnek is kiváló. 🙂

 

Hozzávalók:

  • 1 padlizsán
  • 1 cukkini
  • 1 édesburgonya
  • 3 paradicsom
  • 2 lilahagyma
  • 1 doboz kókusztejszín
  • 2+2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. olíva olaj
  • 1 csipet fehérbors
  • 1 tk. petrezselyem
  • Só ízlés szerint
  • 100 g növényi sajt
  • + petrezselyem és lilahagyma a tálaláshoz

Elkészítés:

A zöldségeket vékony karikákra szeltem, majd olíva olajjal kikent sütőtálba helyeztem őket, sorba egymás után. 2 gerezd fokhagymát vékony szeletekre vágtam, és a zöldségek tetejére tettem. A sütőt előmelegítettem 200 fokra. Egy kanál olíva olajon a másik 2 gerezd fokhagymát megdinszteltem (alacsony lángon), majd ráöntöttem a kókusztejszínt. Sóztam, borsoztam, illetve beleszórtam a petrezselymet. A tejszínes szószt ráöntöttem a zöldségekre, majd a tetejére növényi sajtot reszeltem. Fedő nélkül 40 percig sütöttem. Tálalásnál petrezselymet és apróra vágott lilahagymát szórtam rá.

Jó étvágyat! ❤

További vegán tartalmakért látogassatok el Instagram vagy Facebook oldalamra. 🙂

0Epres-rebarbarás gluténmentes piskótaKurkumás karfiol krémleves

Keresés

Legfrissebb tartalmak

  • Természet(ellen)es szépség
  • Pizza Bianca ai Funghi – Fehér Pizza Gombával
  • Spenótos-tejszínes gnocchi újhagymával
  • A család szentsége – ahogy én látom
  • Ebédötlet hétvégére – Töltött óriás portobello
  • Távol a természettől
  • Karácsonyi keksz (gluténmentes & vegán)
  • Arab ízvilágú sült padlizsán
  • 108 Életmód Magazin Karácsonyi Lapszám – Vegán Karácsony és Receptek
  • Gyömbéres-citromos édesburgonya curry mungóbabbal
  • Novemberi Napsütötte Toszkána
  • Integráció – megélések és tapasztalatok
Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger Etter Andrea Vegán Sportoló & Gasztroblogger
Etter Andrea © 2020 | Minden jog fenntartva