Szeretettel ajánlom Nektek ezt a fasírtot főzelék feltétként vagy hamburgerbe húspótlóként. Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. 🙂
Hozzávalók:
500 g ChefGomba Barna Csiperke
3 gerezd fokhagyma
2 tk majoránna
1 tk só
Őrölt feketebors ízlés szerint
1 ek burgonyapehely
200 g indiai csicseriborsó liszt
Elkészítés:
A gombát folyóvíz alatt megmostam, majd szárazra töröltem. A fokhagymát megtisztítottam, majd félretettem. A gombát feldaraboltam, és a fokhagymával együtt késes aprítóban felaprítottam. Egy tálba helyeztem őket, hozzáadtam a majoránnát, a sót, borsot és a burgonyapelyhet. Összekevertem, majd a csicseriborsólisztet fokozatosan adagoltam hozzá. Egy lágy tészta elérése a cél, de fontos, hogy süthető legyen, ne folyjon szét. Rögzített instagram storyban megtaláljátok a kívánt állagról a videót. Az instagram fiókom eléréséhez kattintsatok IDE!
Miután elkészültem a nyers fasírttal, olajat hevítek (kb egy ujjnyi magasságban legyen a serpenyőben), majd mindkét oldalát aranybarnára sütöttem.
Jó étvágyat! ♥️
Szeretettel,
Andi